top of page

Meals & nutrition

Public·21 members

Каталог трикотажних суконь онлайн

Зараз підбираю сукню для повсякденного носіння і хочу саме трикотажний варіант. Мені зручніше, коли всі моделі з цього матеріалу зібрані в окремій категорії, а не розкидані по всьому каталогу. Хотілося б одразу побачити різні фасони та довжини в межах одного розділу. Також цікавлять варіанти в рубчик або з високим горлом. Для мене важливо, щоб були фото кожної моделі, щоб можна було оцінити крій. Не хочу довго шукати по всіх сторінках платтів. Якщо хтось уже переглядав структурований розділ саме з такими моделями, підкажіть, де це зробити зручно.

7 Views

Я нещодавно шукала саме трикотажну модель і заходила в окрему підкатегорію, де представлені трикотажні сукні. Було зручно, що всі варіанти з цього матеріалу зібрані в межах одного розділу. У каталозі є моделі різної довжини, а також варіанти в рубчик. Можна переглянути фасони з високим горлом та інші варіанти з деталями. Кожна позиція має фото, тому легко порівняти кілька моделей між собою. Я спокійно переглянула всі доступні варіанти без переходу до інших категорій. Такий формат дозволяє зосередитися саме на потрібному типі сукні.

Subscribe to our Escuela newsletters.

Thanks for subscribing!

© 2035 by Montessori Escuela. Powered and secured by Wix

Website Design by Katie Ntasios

• White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
bottom of page